Hallo. Wij zijn Obetta!

Obetta is een website sinds 2015 gemaakt door én voor liefhebbers van planten, dieren en positieve lifestyle. Voorheen bekend als HGVJ.eu.

Draag jij alles wat ademt een warm hart en groene vingers toe? Via onze website blijf je op de hoogte van de laatste tips en wetenswaardigheden van échte ervaringsdeskundigen. Over de moestuin, het verzorgen van kamerplanten, het gedrag van jouw kat én de leukste hondenrassen.

Blijf op de hoogte van interessant nieuws en handige weetjes over planten en huisdieren

Welke kamerplanten zijn het makkelijkst te verzorgen? Hoe voorkom je plaagdieren in de moestuin en wanneer kun je groenten het beste zaaien en oogsten? Hoe los je het ongewenste gedrag van jouw huisdier op? Wat is het grootste kattenras ter wereld en op welke manier maak je jouw pup het snelst zindelijk?

Onze experts hebben overal een antwoord op. Elke dag lees je de interessantste blogs over uiteenlopende onderwerpen.

Over welke onderwerpen blogt Obetta?

Het team van Obetta bestaat uit dierenliefhebbers en mensen met échte groene vingers. Elke dag delen zijn hun ervaringen met jou. Natuurlijk bloggen we over de leukste onderwerpen. 

Onderwerpen over tuinieren

  • Tips over de verzorging van tuin- en kamerplanten
  • Stap voor stap groenten kweken in de moestuin
  • Zaai-, oogst- en maandkalenders
  • En nog veel meer…!

Onderwerpen over dieren

  • Opvoedtips van pup tot volwassen hond
  • Bespreken van symptomen en aandoeningen
  • De leukste honden en kattenrassen
  • De juiste verzorging van reptielen
  • Praktische tips tijdens veelvoorkomende situaties

We redden ons prima als plantendokter, maar we zijn geen dierenarts. Raadpleeg bij twijfel over de gezondheid van jouw huisdier dus altijd jouw veterinair. Ondertussen houden wij je via onze blog op de hoogte van spraakmakende onderwerpen over planten en dieren.

Onze blog staat ook bol van tuinadvies, informatie over tuinplanten en kamerplanten, het kweken van groenten in je eigen moestuin én praktische zaai- en oogstkalenders. Lees vooral ook onze artikelen over het verzorgen van tuin- en kamerplanten. Nieuwsgierig wat je nu kunt doen in de tuin? Ook dat vertellen we je van maand tot maand.

Blijf altijd op de hoogte

Wil je niets missen van alle Obetta wetenswaardigheden over de (moes)tuin of jouw huisdier? Vergeet je dan zeker niet te abonneren via e-mail. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. Uit de tuin, de kas of vanuit de warme mand van jouw hond of kat.

Elke week voorzien we je van een leuke en interessante update. Zo wordt leven tussen het groen én met jouw dieren niet alleen leuker, maar ook makkelijker!